Om oss

Owners_delta_pronatura_2016_01.jpg

En ren framgång: Dr Beckmann varumärke

Överallt där en fläck dyker upp, i tvättstugan eller runt huset, kan de speciella rengöringsmedel med professionell och hög kvalitet från Dr Beckmann hjälpa dig.Ett rött vin fläck på duken? Fastbrända rester och fett i ugnen?
En T-shirt med gråaktig färg i tvättmaskinen? Dr Beckmann gör allt ren igen. De löser rengöring problem när du tvättar kläder eller runt huset på ett målinriktat och hållbart sätt - och är därför bättre än någon universell produkt.

Kvalitet är vårt yttersta "Policy"

Efter fläcken har tagits bort och köksredskap är rena, kommer den kvalitet som erbjuds av Dr Beckmann blir synliga. Konstant, ständiga förbättringar och ny utveckling samt den fortsatta utvecklingen av innovationer förstärker påståendet av Dr Beckmann att det bara utvecklar bästa tyg och rengöringsmedel - produkter som du kan lita på. Eftersom de arbetar för att det allra bästa. Eftersom de produceras med naturen i åtanke. Eftersom de är gjorda i ett familjeföretag av människor för människor.

En familjeangelägenhet: Företaget Dr Beckmann är ett varumärke av delta Pronatura

Bakom Dr Beckmann varumärke är en av de få medelstora företag för märkesvaror - delta Pronatura KG. Det drivs av tredje generationens ägare Gerhard Krauss och Heiner Beckmann och - sedan 2016 - även av hans son Nils Beckmann , som representerar den fjärde generationen. Företaget har en bred bas. Förutom Dr Beckmann finns också varumärkena Bullrich med den välkända Bullrich Salt, Blistex, Bi-Oil och BlanX Vit Shock som är mycket eftertraktade av konsumenterna.
Ta reda på mer om delta Pronatura och dess starka varumärken. www.deltapronatura.de

Dr. Beckmann Garanti

För alla produkter garanterar vi högsta kvalitet och effektivitet. Vi värnar om miljö och arbetar ansvarsfullt med råvaror.  Vi verkar för att alla ämnen i tvättmedel är biologiskt nedbrytbara.
Vi minskar transportvägar genom produktion i Tyskland och angränsande EU-länder .
Alla Dr Beckmann produkter är därför certifierade enligt EU: s initiativ stadga för hållbar rengöring .

FAQ    Kontakt   Om oss    Historik    Datasäkerhet    Imprint    Ingredients    © 2018 delta pronatura        

gate_ico-youtube.png Följ oss på