Tvätt- eller diskmaskinen luktar illa

Hygien och fräschhet för tvätt- och diskmaskiner

Tvättmaskinen luktar unken  

Nytvättad tvätt togs precis ur tvättmaskinen. Men något luktar inte gott - snarare tvärtom: Tvättmaskinen luktar illa och ofta gör nytvättad tvätt det också.

Specialprodukten Dr. Beckmann rengöring för tvättmaskin löser det här problemet på ett tillförlitligt sätt och säkerställer hygienisk renhet.

Första hjälpen

För mindre restfukt i tvättmaskinen eller i diskmaskinen, rekommenderar vi att man lämnar tvättmaskinsluckan öppen efter användning. - Dra också ut tvättmaskinsfacket en liten bit.  Detta hjälper den kvarvarande fukten att avdunsta och tvättmaskinen börjar inte lukta illa så snabbt.

Stoppa dålig lukt som kommer från tvättmaskiner

När tvättmaskinen luktar illa

Dåliga lukter i tvättmaskinen kan avlägsnas med specialprodukten Dr. Beckmann tvättmaskinsrengöring. Pulvret avlägsnar alla avlagringar, inklusive på delar som är svåra att nå, t.ex. trumma, tvättmedelsfack, värmestav, pump, eller avlopp och eliminerar effektivt obehagliga lukter. Din tvättmaskin kommer att bli hygieniskt ren igen och dina kläder kommer att dofta rent och fräscht efter nästa tvättcykel. Om du använder medlet regelbundet kommer en "luktande tvättmaskin" att vara ett minne blott.

Bra att veta

Dagens tvättmedel och rengöringsmedel rengör effektivt redan vid låga temperaturer. Detta sparar energi och skyddar miljön men bakterier dör inte vid temperaturer under 60 °C. De trivs i restfukt, smutsavlagringar och tvättmedels/rengöringsrester och börjar till slut avge obehagliga lukter: Tvättmaskinen luktar illa!

Vår lösning för illaluktande tvättmaskiner

Tvättmaskinsrengöring

• Avlägsnar obehagliga lukter

• Rengör maskinen från insidan

• För hygienisk renlighet

• En ren maskin för fräsch tvätt

Dr. Beckmann Garanti

För alla produkter garanterar vi högsta kvalitet och effektivitet. Vi värnar om miljö och arbetar ansvarsfullt med råvaror.  Vi verkar för att alla ämnen i tvättmedel är biologiskt nedbrytbara.
Vi minskar transportvägar genom produktion i Tyskland och angränsande EU-länder .
Alla Dr Beckmann produkter är därför certifierade enligt EU: s initiativ stadga för hållbar rengöring .

FAQ    Kontakt   Om oss    Historik    Datasäkerhet    Imprint    Ingredients    © 2018 delta pronatura        

gate_ico-youtube.png Följ oss på