Om oss

En ren framgång: Dr Beckmann varumärke

Överallt där en fläck dyker upp, i tvättstugan eller runt huset, kan de speciella rengöringsmedel med professionell och hög kvalitet från Dr Beckmann hjälpa dig. En rödvinsfläck på duken? Fastbrända rester och fett i ugnen?
En T-shirt med gråaktig färg i tvättmaskinen? Dr Beckmann gör allt rent igen. De löser rengöringsproblem när du tvättar kläder eller runt huset på ett målinriktat och hållbart sätt - och är därför bättre än någon universell produkt.

Fakta & Siffror

0+Produkter
0+Marknader
0+internationella platser
0+anställda
0+års erfarenhet
0+sålda produkter sedan 2020

Dr. Beckmanns historia

1934

Historien om Delta Pronatura och därmed Dr Beckmanns historia börjar år 1934 i ett apotek i Berlin. Framgången utvecklas I början av 70-talet. 

1971

Företaget genomgick en omstrukturering inom tvätt- och rengöringsmedel genom övertagandet av Stain Devils.

1972

De första Stain Devils bidrog till att skapa rena förhållanden i tyska hushåll

1980

Stain Devils marknadsfördes på TV för första gången.

1984

Fosfater i tvättmedel förbjuds officiellt. Dr. Beckmann fläck Salt blir snabbt känt som den bästa lösningen mot gråaktig tvätt och ett dåligt tvättresultat. Varumärket Dr. Beckmann föds.

1985

Stain Devils och Stain Salts från Dr. Beckmann introduceras framgångsrikt på marknader över hela Europa. Idag står varumärket för renhet och renlighet i 60 länder runt om i världen.

1986

Produkterna Stain Devil, Stain Salt och Colour Run Remover och efterföljande tvättförbehandlingsprodukter konsoliderades under det gemensamma paraplyvarumärket Dr. Beckmann med sin egen logotyp.

1995

Tiden var inne för en hushållsrengöringsmilstolpe: Med Oven Cleaner Gel introducerade Dr. Beckmann ett rengöringsmedel för ugnen utan aerosoler, och gav ännu en gång prov på sin innovationsförmåga. Idag är Surface Power Cleaner ett universalrengöringsmedel, ytrengöringsmedel för rostfritt stål och glaskeramik, samt rengöringsmedel för apparater såsom tvättmaskin, och avrundar perfekt den expertis som Dr. Beckmanns produkter kan ge prov på i hela hushållet.

2001

Inom ramen för dess expansion flyttade företaget till Egelsbach. Och de två verkställande direktörerna, Heiner Beckmann och Gerhard Krauss, fortsätter att professionellt leda företaget på sin nya plats.

2005

Med Colour & Dirt Collector-dukar sätter Dr. Beckmann ytterligare upp en milstolpe, denna gång inom området tvättvård. Här är mottot "En problemfri tvätt utan missfärgningar".

2010

Dr. Beckmanns filosofi uttrycks korrekt med det nya varumärkeskravet "När vi säger rent, då är det absolut rent".

2011

Stain Devils firar sitt 40-årsjubileum. Gratulationer kommer in från hela Europa.

2015

För fjärde gången får Dr. Beckmann en utmärkelse som "Toppvarumärke" från livsmedelsindustrin. Och familjeföretaget från Egelsbach kunde också framgångsrikt hålla sig före konkurrenterna med sitt Dr. Beckmann-varumärke när det tävlade om Hessian Export Award i kategorin "Innovativa exportstrategier".

2019

Stain Devils & Co kommer med ett helt nytt utseende som nylanseras internationellt. Dr Beckmann Stain Devils är mer dynamiskt och ger en modern känsla.

 

Visste du att?

Dr. Beckmann Stain Devils tar bort mer än 150 sorters fläckar-mer än något annat varumärke.
Att maskintvätta en t-shirt 40 gånger producerar hälften av CO2 som genereas vid tillverkning.
Tvätten bör inte läggas in direkt i garderoben efter strykning. Värmen och fukten som produceras kan göra att dina kläder drar till sig mögel och dålig lukt.

Dr. Beckmann Garanti

För alla produkter garanterar vi högsta kvalitet och effektivitet. Vi värnar om miljö och arbetar ansvarsfullt med råvaror. Vi verkar för att alla ämnen i tvättmedel är biologiskt nedbrytbara.
Vi minskar transportvägar genom produktion i Tyskland och angränsande EU-länder.
Alla Dr Beckmann produkter är därför certifierade enligt EU: s initiativ stadga för hållbar rengöring.

Vårt engagemang för hållbarhet

Vi ser på hållbarhet med ansvar mot samhället och miljön. Vi har ett team som ser över utveckling av mer hållbara produkter och processer. 

Vi respekterar miljön

Att spara resurser och minska negativ miljöpåverkan är väsentliga principer i alla beslut vi fattar.

Vi arbetar med ekologisk energi

Med den största solcellsanläggningen i vår region kan Delta Pronatura täcka hela företagets elbehov.

Vi har åttagit oss att minimera plastavfallet

Vi har börjat tillverka våra plastförpackingar i 100% återvunnen hushållsplast.

Vi använder så lite kemikalier som möjligt och så många som behövs för att uppnå hållbara städresultat.